YES… INILAH MASANYA!

YES… INILAH MASANYA!

Assalamu’alaikum dan Salam Sejahtera,
YES… Inilah masanya! Khusus untuk siapa saja yang ingin memulakan perniagaan dan mencari dana tambahan untuk menampung kos sara hidup yang semakin meningkat. Inilah masanya anda menyertai Shaklee. Dengan hanya bermodalkan yuran pendaftaran ahli sebanyak RM68.90 seumur hidup tanpa perlu renew setiap tahun, tanpa perlu menyimpan stok, dan tanpa perlu menyediakan premis perniagaan atau menggaji pekerja… anda boleh meraih pendapatan sehingga 4, 5, 6 dan 7 angka disamping bonus-bonus percutian di dalam dan di luar negara, pakej umrah, bonus kereta, dan pelbagai hadiah lagi untuk anda dan seisi keluarga.
Pada bulan Mei yang lalu Shaklee telah melancarkan program khusus untuk para usahawan dan bakal usahawan Shaklee yang berminat menjana pendapatan tambahan tanpa had di samping mengekalkan kehidupan yang sihat dengan izin Allah. Program itu diberi nama YES iaitu Young Entrepreneur System.

 

Apakah program YES?

Program YES atau Young Entrepreneur System ini berjalan selama 13 bulan bermula daripada bulan anda menyertai Shaklee antara bulan Mei hingga Oktober 2015. Maksudnya jika anda menyertai Shaklee pada bulan Jun 2015 maka program ini akan berakhir pada Jun 2016. Jika anda menyertai Shaklee pada bulan Ogos 2015 maka program YES anda berakhir pada Ogos 2016.

 

Apakah yang boleh anda capai dalam tempoh itu?

Dalam tempoh 13 bulan itu anda akan menikmati pelbagai ganjaran atau bonus di samping keuntungan runcit melalui penjualan produk Shaklee. Malah anda boleh mencapai sehingga tahap tertinggi iaitu Master Coordinator sekiranya anda benar-benar komited mengaplikasikan program ini.

 

Siapa yang layak menyertai program YES?

Sesiapa sahaja yang berumur 18 tahun ke atas dan mendaftar sebagai AHLI BARU pada Mei hingga Oktober 2015.

Apakah manfaat yang diperolehi daripada program YES?

Pendaftaran baru akan menerima hadiah percuma 1 botol multivitamin Vitalea Iron dengan pembelian mana-mana 1 produk Shaklee semasa pendaftaran.
Berpeluang membeli produk YES Wellness Pack dengan harga lebih murah berbanding harga runcit malah lebih murah berbanding harga keahlian biasa.
Keuntungan 100% milik anda
Matching Bonus atau bonus setara antara 10% hingga 50% mengikut nilai tertentu. Contohnya jika bonus anda pada bulan tersebut bernilai RM2000 maka Shaklee akan menggandakannya kepada 50% iaitu tambahan bonus RM1000 lagi.
Bonus Extra untuk Rank Up iaitu bonus tambahan jika anda layak naik ke ranking yang lebih tinggi.
Anda juga berpeluang mendapat hadiah tambahan sehingga RM10000 di samping trofi dan hadiah iringan yang lain.
YES WELLNESS PACK
YES WELLNESS PACK

Bagaimana Shaklee membantu anda sebagai usahawan?

Dengan bermodalkan yuran keahlian RM68.90 seumur hidup, anda sudah boleh memulakan perniagaan Shaklee anda.
Ø Tidak perlu menyimpan stok produk.
Ø Tidak perlu menyediakan premis perniagaan.
Ø Tidak perlu menggaji pekerja.
Ø Malah tidak perlu menanggung kos penghantaran barang kepada pelanggan.
Ø Shaklee juga menyediakan bimbingan dan latihan mengenai produk dan perniagaan.
Anda juga akan dibantu oleh leader-leader yang berpengalaman sama ada secara langsung (face to face) atau jika anda tiada masa dan kekangan jarak perjalanan dan sebagainya bimbingan melalui online disediakan.

Ramai yang telah mendapat manfaat dengan program YES ini.

YES... INILAH MASANYA !
YES… INILAH MASANYA !

Mengapa memilih Shaklee?

  • Shaklee telah diiktiraf sebagai “Best MLM Brand” dalam produk nutrisi untuk tahun 2014/2015.
  • Shaklee merupakan syarikat nutrisi semulajadi No 1 di Amerika Syarikat sejak lebih 50 tahun lalu.
  • Shaklee yakin dengan falsafahnya “sentiasa berkesan, sentiasa selamat dan sentiasa mesra alam”.
  • Shaklee telah melaburkan USD250 juta untuk pembangunan produk, penyelidikan dan percubaan klinikal ke atas produk-produk keluarannya.
  • Shaklee menjalankan lebih 83000 ujian makmal dan ujian jaminan kualiti setiap tahun ke atas produk dan bahan-bahan produk mereka.
  • Shaklee adalah syarikat pertama di dunia yang diiktiraf “Climate Neutral” di mana Shaklee telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar.
  • Produk Shaklee diiktiraf halal oleh Islamic Services of America (I.S.A.)
  • Shaklee tidak pernah culas membayar bonus kepada ahli-ahlinya setiap bulan.
  • Shaklee telah berkembang 1000% dalam tempoh 6 tahun di Malaysia.
  • Kajian menunjukkan pengguna yang mengamalkan produk Shaklee mengalami peningkatan taraf kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang tidak mengambil apa-apa suplemen atau mengambil pelbagai jenama suplemen yang berbeza.
image
Sijil Halal Shaklee 2015

Bagaimana hendak bermula?

Hubungi saya untuk pendaftaran keahlian anda. Butir-butir diri dan pasangan anda diperlukan untuk pendaftaran beserta yuran pendaftaran RM68.90 dan kos pos sebanyak RM10.60 jika anda ingin member kit dipos oleh Shaklee HQ terus kepada anda atau dipos melalui saya; atau
Anda boleh mendapat keahlian percuma (tanpa perlu membayar yuran) dengan pembelian barangan berjumlah RM660 atau 200uv point; atau
Keahlian percuma dan kos pos percuma juga boleh diperoleh dengan pembelian 2 botol Vivix.
Jika anda perlukan bantuan, hubungi saya segera. Tunggu apa lagi? YES… inilah masanya

Sedia untuk dihubungi: WhatsApp 013-4921262 (nieza)

front

 

Shaklee… barangan pencuci rumah

Shaklee… barangan pencuci rumah

Assalam’alaikum,

Home Care
Home Care

Home Care Get Clean~ barangan pencuci untuk kediaman anda…
1. Fresh Laundry (Powder) untuk cucian pakaian yg ekstra bersih
2. Soft Fabric melembut dan menyegarkan pakaian, mengurangkan kedutan dan kesan statik pada kain
3. Hand Dish Wash sangat berkesan membersihkan kesan minyak yg degil pada pinggan mangkuk dan peralatan memasak
4. Basic H2 berkesan untuk menghilangkan kekotoran pada semua permukaan ~lantai, dinding, cermin, meja, dsb. berkesan menanggalkan kotoran berminyak.
5. botol semburan untuk Basic H2 (hanya disertakan jika membeli full set ini)


Keistimewaan Home Care Get Clean:
~tanpa toksik, selamat untuk seluruh penghuni rumah, selamat untuk bumi
~menjimatkan… guna sedikit sahaja untuk hasil yang mengagumkan
~safe clean…green clean…powerful clean…smart clean…

Nota peribadi:

1. saya sangat suka semua produk ni… sebab guna 3-4 bulan tak habis-habis lagi memang menjimatkan. Fresh Laundry ni saya dah guna 3 bulan baru habis 3/4 je….walaupun saya membasuh baju sebakul ni setiap hari, selalunya 2-3 bakul, extra banyak apabila hari sekolah dgn baju sekolah, baju kerja dll.  Soft fabric tu dah guna 5 bulan.

fabric

2. Basic H2 adalah produk pencuci pelbagai guna…. boleh cuci tingkap, karpet yg ada kesan dakwat, minuman tumpah, dinding diconteng dll, dapur yg berminyak lepas memasak, meja makan, meja kerja, skrin TV, komputer, lantai, bilik air, tandas… pendek kata semua kerja mencuci boleh selesai. Tak perlu beli pelbagai pencuci utk kegunaan yg berlainan.

basic h

3. Hand Dish Wash… pencuci pinggan mangkuk yg superb… paling suka sebab ia mencuci minyak/lemak dgn sangat berkesan. Contoh yg paling biasa.. kesan minyak memanggang daging terutama daging kambing memang susah nak bersihkan lemaknya yang tertinggal di permukaan pemanggang ajaibku. Tapi dgn pencuci ni senang kerja….kesan minyak dibersihkan dengan mudah. Guna sedikit saja… kesannya amat besar.

hand dish wash

Belum cuba belum tahu…sudah guna jatuh cintalah daku… hehe

Klik gambar di atas untuk order..brang akan sampai terus ke rumah anda…

Atau hubungi saya untuk dapat ‘lebih nilai’…untuk kita-kita aje…

Biz card rear