Archive for the ‘Berita/Pengumuman’ Category

YES… INILAH MASANYA!

Assalamu’alaikum dan Salam Sejahtera,
YES… Inilah masanya! Khusus untuk siapa saja yang ingin memulakan perniagaan dan mencari dana tambahan untuk menampung kos sara hidup yang semakin meningkat. Inilah masanya anda menyertai Shaklee. Dengan hanya bermodalkan yuran pendaftaran ahli sebanyak RM68.90 seumur hidup tanpa perlu renew setiap tahun, tanpa perlu menyimpan stok, dan tanpa perlu menyediakan premis perniagaan atau menggaji pekerja… anda boleh meraih pendapatan sehingga 4, 5, 6 dan 7 angka disamping bonus-bonus percutian di dalam dan di luar negara, pakej umrah, bonus kereta, dan pelbagai hadiah lagi untuk anda dan seisi keluarga.
Pada bulan Mei yang lalu Shaklee telah melancarkan program khusus untuk para usahawan dan bakal usahawan Shaklee yang berminat menjana pendapatan tambahan tanpa had di samping mengekalkan kehidupan yang sihat dengan izin Allah. Program itu diberi nama YES iaitu Young Entrepreneur System.

 

Apakah program YES?

Program YES atau Young Entrepreneur System ini berjalan selama 13 bulan bermula daripada bulan anda menyertai Shaklee antara bulan Mei hingga Oktober 2015. Maksudnya jika anda menyertai Shaklee pada bulan Jun 2015 maka program ini akan berakhir pada Jun 2016. Jika anda menyertai Shaklee pada bulan Ogos 2015 maka program YES anda berakhir pada Ogos 2016.

 

Apakah yang boleh anda capai dalam tempoh itu?

Dalam tempoh 13 bulan itu anda akan menikmati pelbagai ganjaran atau bonus di samping keuntungan runcit melalui penjualan produk Shaklee. Malah anda boleh mencapai sehingga tahap tertinggi iaitu Master Coordinator sekiranya anda benar-benar komited mengaplikasikan program ini.

 

Siapa yang layak menyertai program YES?

Sesiapa sahaja yang berumur 18 tahun ke atas dan mendaftar sebagai AHLI BARU pada Mei hingga Oktober 2015.

Apakah manfaat yang diperolehi daripada program YES?

Pendaftaran baru akan menerima hadiah percuma 1 botol multivitamin Vitalea Iron dengan pembelian mana-mana 1 produk Shaklee semasa pendaftaran.
Berpeluang membeli produk YES Wellness Pack dengan harga lebih murah berbanding harga runcit malah lebih murah berbanding harga keahlian biasa.
Keuntungan 100% milik anda
Matching Bonus atau bonus setara antara 10% hingga 50% mengikut nilai tertentu. Contohnya jika bonus anda pada bulan tersebut bernilai RM2000 maka Shaklee akan menggandakannya kepada 50% iaitu tambahan bonus RM1000 lagi.
Bonus Extra untuk Rank Up iaitu bonus tambahan jika anda layak naik ke ranking yang lebih tinggi.
Anda juga berpeluang mendapat hadiah tambahan sehingga RM10000 di samping trofi dan hadiah iringan yang lain.
YES WELLNESS PACK

YES WELLNESS PACK

Bagaimana Shaklee membantu anda sebagai usahawan?

Dengan bermodalkan yuran keahlian RM68.90 seumur hidup, anda sudah boleh memulakan perniagaan Shaklee anda.
Ø Tidak perlu menyimpan stok produk.
Ø Tidak perlu menyediakan premis perniagaan.
Ø Tidak perlu menggaji pekerja.
Ø Malah tidak perlu menanggung kos penghantaran barang kepada pelanggan.
Ø Shaklee juga menyediakan bimbingan dan latihan mengenai produk dan perniagaan.
Anda juga akan dibantu oleh leader-leader yang berpengalaman sama ada secara langsung (face to face) atau jika anda tiada masa dan kekangan jarak perjalanan dan sebagainya bimbingan melalui online disediakan.

Ramai yang telah mendapat manfaat dengan program YES ini.

YES... INILAH MASANYA !

YES… INILAH MASANYA !

Mengapa memilih Shaklee?

  • Shaklee telah diiktiraf sebagai “Best MLM Brand” dalam produk nutrisi untuk tahun 2014/2015.
  • Shaklee merupakan syarikat nutrisi semulajadi No 1 di Amerika Syarikat sejak lebih 50 tahun lalu.
  • Shaklee yakin dengan falsafahnya “sentiasa berkesan, sentiasa selamat dan sentiasa mesra alam”.
  • Shaklee telah melaburkan USD250 juta untuk pembangunan produk, penyelidikan dan percubaan klinikal ke atas produk-produk keluarannya.
  • Shaklee menjalankan lebih 83000 ujian makmal dan ujian jaminan kualiti setiap tahun ke atas produk dan bahan-bahan produk mereka.
  • Shaklee adalah syarikat pertama di dunia yang diiktiraf “Climate Neutral” di mana Shaklee telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar.
  • Produk Shaklee diiktiraf halal oleh Islamic Services of America (I.S.A.)
  • Shaklee tidak pernah culas membayar bonus kepada ahli-ahlinya setiap bulan.
  • Shaklee telah berkembang 1000% dalam tempoh 6 tahun di Malaysia.
  • Kajian menunjukkan pengguna yang mengamalkan produk Shaklee mengalami peningkatan taraf kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang tidak mengambil apa-apa suplemen atau mengambil pelbagai jenama suplemen yang berbeza.
image

Sijil Halal Shaklee 2015

Bagaimana hendak bermula?

Hubungi saya untuk pendaftaran keahlian anda. Butir-butir diri dan pasangan anda diperlukan untuk pendaftaran beserta yuran pendaftaran RM68.90 dan kos pos sebanyak RM10.60 jika anda ingin member kit dipos oleh Shaklee HQ terus kepada anda atau dipos melalui saya; atau
Anda boleh mendapat keahlian percuma (tanpa perlu membayar yuran) dengan pembelian barangan berjumlah RM660 atau 200uv point; atau
Keahlian percuma dan kos pos percuma juga boleh diperoleh dengan pembelian 2 botol Vivix.
Jika anda perlukan bantuan, hubungi saya segera. Tunggu apa lagi? YES… inilah masanya

Sedia untuk dihubungi: WhatsApp 013-4921262 (nieza)

front

 

Set Kehamilan, Set Bersalin, Set Penyusuan Ibu

Assalamu’alaikum,

Dapatkan set kehamilan, set besalin/berpantang dan set penyusuan ibu daripada Shaklee. Pilih set yang sesuai dengan anda dan dapatkan khidmat nasihat percuma daripada saya. Boleh call/sms/whatsapp 013-4921262 (nieza).

 

Set Kehamilan

Set Kehamilan RM432.00

 

Set Bersalin/Berpantang (Basic) RM268.75

 

confinement set ESP

Set Bersalin/Berpantang RM479.75

 

Set Penyusuan Ibu RM288.75 atau RM332.50

Set Penyusuan Ibu RM288.75 atau RM332.50

 

Set Penyusuan Ibu Bajet  RM203.75 atau RM247.50

Set Penyusuan Ibu Bajet RM203.75 atau RM247.50

 

Set Penyusuan Ibu Basic RM114.75 atau RM158.50

Set Penyusuan Ibu Basic RM114.75 atau RM158.50

 

Set Penyusuan Ibu (Premium} RM499.75 atau RM543.50

Set Penyusuan Ibu (Premium} RM499.75 atau RM543.50

 

Mahu dapatkan harga lebih murah dan berbaloi? Hubungi saya untuk pendaftaran sebagai ahli dan dapatkan lebih banyak ganjaran seterusnya.

Biz card rear

Polisi Penyusuan Ibu Kebangsaan

polisi

Perlukan konsultasi? Hubungi saya

front

Mom's Choice Logo

Kehamilan dan nutrisi

Assalamu’alaikum,

Ibu-ibu yang hamil perlukan nutrisi yang cukup dan seimbang untuk keperluan dirinya dan memastikan bayi dalam kandungan berkembang dengan sihat. Pemakanan yang seimbang mengandungi karbohidrat, protein, lemak, viamin, mineral, serat dan air pada kadar yang mencukupi. Nutrisi yang seimbang boleh diperolehi daripada pemakanan harian. Pengambilan makanan tambahan atau supplemen digalakkan untuk menampung kekurangan nutrisi yang diambil melalui pemakanan harian.

Nutrisi untuk ibu hamil

Nutrisi untuk ibu hamil

Antara vitamin yang penting untuk ibu-ibu hamil:

1. Asid folik atau folat – komponen vitamin B yang penting untuk perkembangan otak dan sel saraf bayi dalam kandungan, mengelakkan kecacatan saraf neural, otak dan saraf tunjang dan mengurangkan risiko kelahiran pramatang (bayi tidak cukup bulan). Sumber asid folik boleh diperolehi daripada sayuran hijau, bijirin, kekacang dan buah-buahan sitrus seperti buah limau/oren.

2. Kalsium – penting untuk menguatkan tulang dan gigi, dan membantu melancarkan sistem peredaran darah, sistem saraf dan otot. Sumber kalsium boleh diperolehi daripada susu, yogurt dan keju.

3. Vitamin D – membantu penyerapan kalsium dan fosforus untuk menguatkan tulang dan gigi. Penting untuk perkembangan tulang dan gigi bayi dalam kandungan. Juga diperlukan untuk kulit dan mata yang sihat. Boleh didapati melalui susu, telur dan minyak ikan.

4. Zat besi (ferum/iron) – komponen penting untuk pembentukan hemoglobin dalam sel darah merah, mengelakkan anemia (kekurangan sel darah merah), mengurangkan risiko bayi kurang berat badan dan kelahiran pramatang. Sumber boleh didapati melalui daging merah, ikan, kekacang, gandum dan oat.

5. Vitamin C – antioksidan yang memelihara tisu badan, membantu penyerapan zat besi dan meningkatkan sistem imunisasi. Boleh didapati melalui pengambilan makanan seperti buah-buahan sitrus (limau), strawberi, betik, tomato dan ubi kentang.

Keperluan nutrien di atas boleh didapati melalui pemakanan harian. Namun begitu ibu-ibu yang hamil perlu menggandakan kuantiti nutrien tersebut bagi menampung keperluan nutrisi bagi perkembangan fetus di dalam kandungan.  Contohnya zat besi (iron) diperlukan dalam kuantiti yang lebih banyak bagi ibu hamil untuk menghasilkan lebih banyak hemoglobin dalam sel darah merah kerana hemoglobin berfungsi mengangkut oksigen dalam darah. Ini bagi memastikan bekalan oksigen kepada fetus mencukupi untuk perkembangannya.

Pada trimester pertama kehamilan selalunya ibu-ibu mengalami loya dan muntah yang kerap menyebabkan kurang selera makan dan kehilangan nutrisi yang sepatutnya diserap oleh badan. Oleh itu pengambilan supplemen boleh menampung kekurangan nutrisi tersebut. Cadangan supplemen untuk ibu hamil:

 

Set Kehamilan

Set Kehamilan

Satu lagi nutrien yang sangat penting untuk ibu hamil ialah PROTEIN. Ia penting untuk membekalkan asid amino untuk membina sel-sel, tisu dan organ di dalam badan terutamanya untuk pertumbuhan fetus dalam kandungan. Sumber protein boleh didapati daripada susu, ikan, daging, telur dan kekacang.

Amatlah digalakkan ibu-ibu mengambil nutrien tambahan yang mengandungi protein yang tinggi semasa hamil.

esp

 

ESP mengandungi 22 jenis asid amino perlu termasuk 9 asid amino penting, mengandungi kalsium, vitamin B, tiamin (B1), riboflavin (B2), niasin (B3), zat besi (iron) dan natrium. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan memberi tenaga berpanjangan kepada ibu hamil. ESP juga diminumkan sebagai milk booster (penggalak susu ibu) yang membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dan menjadikan susu ibu lebih pekat. Di samping itu ESP membantu memudarkan parut dan mencantikan kulit. ESP dihasilkan daripada soya berprotein tinggi yang tidak diubah secara genetik (non-GMO soy).

Hubungi kami untuk konsultasi peribadi.

name kad shaklee 1

p/s Sekiranya anda adalah ibu baru (anak pertama) ada sesuatu yang menarik untuk anda…hubungi segera ya…

 

Sumber rujukan: americanpregnancy.org, mayoclinic.org, healthline.com, jurnal the american college of o&g

Pengalaman Minum ESP Shaklee

Assalamu’alaikum,

ESP adalah produk pertama yang membuatkan saya jatuh hati kepada Shaklee. Saya memang gemar minum soya, sama ada soya perahan (selalu ada dijual di bazaar Ramadan atau pasar malam) atau air soya dalam kotak pelbagai jenama dan pelbagai perisa yang terdapat di pasaran.

 

esp

 

Ramai orang kata ibu hamil bagus minum soya supaya dapat anak putih gebu… hehehe… Saya tidak pasti sejauh mana kebenarannya kerana saya memang suka minum soya, tidak kiralah waktu hamil ataupun tidak. Anak putih gebu bergantung kpd genetik sebenarnya… Anak-anak saya warna kulitnya tidaklah putih melepak tapi gebu tu memang ada…

anak comel 2

Berbalik tentang cerita minum soya, seorang kawan telah mencadangkan saya minum soya ESP keluaran Shaklee semasa saya hamil anak ketiga pada awal tahun 2011. Bila ditanya harganya…wow… mulanya terkejut juga dengan harga RM150 untuk tong bersaiz 850 gram. Namun kata kawan saya ESP ni special dan berbeza daripada minuman soya biasa. Saya pun mencuba ESP… Kisah saya minum ESP ada saya kongsikan di facebook …

Kisah saya dan ESP…. episod 1…
~berkenalan dgn ESP pada 2011…
~beli dan minum kerana saya suka SOYA…
~selalu beli soya dlm kotak jenama biasa2 di pasaran terbuka…
~beli ESP kerana canisternya besar…
~so tak payah le beli kerap2 mcm soya di pasaran terbuka itu…
~harga 1 canister RM150…
~biasanya boleh tahan sebingga 2 bulan…
~kiraan matematik biasa RM150/60hari = RM2.50 sehari…
~sama saja dgn beli susu soya di pasaran terbuka setiap hari…
~bezanya tak payah le singgah kedai hari2 semata-mata nak beli soya…
~1 canister ready dlm almari…
~ tiap2 hari keluarkan saja dah bancuh sesedap rasa…

Kisah saya dan ESP…. episod 2…
~ketika awal2 minum ESP saya tak tahu pun tentang khasiat dan nutrisinya…
~tidak tahu pun tentang kacang soya non-GMO, tentang sumber protein terbaik…
~tidak tahu pun tentang kesan awet muda, tentang memudarkan parut, tentang membekal tenaga, tentang imunisasi, tentang meningkatkan penghasilan susu ibu dan sebagainya…
~tetapi setelah mengambil ESP saya perasan semua yang di atas telah saya alami…
~wajah yg memang sedia muda ni (ehem… org kata…) memang kekal awet muda lah…
~parut di wajah kesan percikan minyak menggoreng ikan yg bertahun cuba dipudarkan dgn pelbagai krim… tiba-tiba hilang tanpa saya sedari… (tanpa disedari bila hilangnya kerana saya jarang membelek muka di cermin…hehe)
~saya juga perasan migrain saya semakin berkurang dan jarang2 demam…
~paling saya suka minum ESP ketika Ramadhan, wajib minum semasa sahur… alhamdulillah susu ibu kekal banyak dan kurang rasa dahaga sepanjang hari…
~ESP juga membantu memberikan tenaga berpanjangan… pagi2 wajib bancuh ESP sebelum ke sekolah, dalam perjalanan ke sekolah sendiri hantar anak2 dahulu ke 2 sekolah berlainan… sempat meneguk ESP ketika berhenti di lampu isyarat merah… (setiap hari harus menempuh 3-4 bijik traffic light)… sampai di sekolah tak ada waktu senggang utk minum2 di kantin… terus masuk kelas… boleh bertahan 3 waktu tanpa henti bersamaan 120 minit… dulu2 selalu rasa macam nak pitam kalau mengajar direct macam ni…fuhh
~alhamdulillah….

Sehingga hari ini saya masih amalkan minum ESP (campur dengan Meal Shakes utk menambah kesedapannya…) setiap pagi sebelum ke tempat kerja (sekolah) dan bawa bekal juga untuk diminum ketika dahaga selepas menggunakan suara dengan kadar maksimum di dalam kelas… hehehe…

Nak dapatkan ESP, boleh order ya…klik pada gambar di atas…

P/S… Hubungi saya utk harga best dan berkongsi cerita…

name kad shaklee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Keahlian Percuma Shaklee

shaklee free membership

 

Assalamu’alaikum,

Berminat memulakan perniagaan dengan Shaklee? Atau membeli vitamin / supplemen dengan harga ahli untuk kegunaan sendiri dan ahli keluarga?

Anda boleh menjadi ahli Shaklee dengan beberapa cara:

CARA 1

Mendaftar dengan saya dengan memberi butiran peribadi serta wang pendaftaran sebanyak RM75 iaitu RM65 untuk pendaftaran (sekali seumur hidup, keahlian tidak perlu diperbaharui) dan RM10 untuk pengeposan Member Kit (berupa beg berisi fail dan maklumat-maklumat berkaitan produk Shaklee).

CARA 2

Hadir ke mana-mana cawangan Shaklee seluruh negara dan mengisi borang pendaftaran ahli. Di ruangan “Sponsor Name dan Sponsor ID” masukkan maklumat berikut :

Sponsor Nama : MOHD IZEZUDDIN BIN IDRIS

Sponsor ID : 1109629

Nota: keahlian Shaklee adalah keahlian suami isteri, maklumat pendaftaran saya menggunakan nama suami saya…hehehe

 

CARA 3

Mendapat keahlian percuma Shaklee apabila anda menghubungi saya dan membeli produk Shaklee bernilai lebih kurang RM680 (bersamaan 200uv) semasa mendaftar. Saya akan mendaftar keahlian anda dan anda hanya perlu tunggu Member Kit dan produk Shaklee pertama anda sampai ke rumah anda.

Antara produk Shaklee yang boleh dibeli untuk mendapat keahlian percuma, sila rujuk set-set yang ditawarkan di bawah.

CARA 4

Tawaran menarik keahlian percuma Shaklee hanya daripada saya… hubungi saya (kak Nieza) untuk maklumat lanjut dan sembang-sembang tentang Shaklee.

name kad shaklee

 

Cadangan set-set untuk layak mendaftar sebagai ahli secara percuma:

1. Set Menyusu

~ Vitalea, Vita C, B-complex, Alfalfa (L), OsteMatrix, OmegaGuard, ESP, Meal Shake

2. Set Bersalin dan Berpantang

~ Vitalea, Vita C, B-complex, Alfalfa (S), OsteMatrix, OmegaGuard, ESP, Meal Shake, Zinc complex

3. Set Kulit Cantik

~ Vita C, Vita E, B-complex, GLA, ESP, Collagen powder

4. Set Kurus / Kawalan Kolesterol

~ Alfalfa (S), Lecithin, Herblax, DTX, Cinch Shake (choco/latte/vanilla), ESP, Phytocol-ST

5. Set Diabetes

~ Vivix (2 botol)

6. Set Kesihatan Sekeluarga

~ Vitalea, Vita C, B-complex, OsteMatrix, OmegaGuard, ESP, Meal Shake, Performance Drink

Nota: saya paling suka set 6 ini kerana semua ahli keluarga (suami/isteri, anak-anak, datuk/nenek, bibik) boleh makan tanpa pantang larang.

Hubungi saya untuk pilihan-pilihan lain selain daripada set-set yang dicadangkan di atas.

Call/sms/whatapps 013-4921262 (kak nieza)

Call/sms/whatapps 013-4921262 (kak nieza)

 

Car Power Inverter untuk kegunaan dalam kereta

Assalamu’alaikum,

Memerah susu ibu untuk simpanan stok susu buat bekalan anak semasa ketiadaan ibu kerana bekerja adalah situasi biasa bagi ibu-ibu menyusu. Saya kagum dengan ibu-ibu yang bersungguh-sungguh berusaha mencukupkan bekalan susu untuk bayi mereka. Sesi pemerahan menjadi rutin ibu setiap hari tanpa culas. Jangka masa pemerahan biasanya dalam sela masa 3 jam.

Kesungguhan ibu menyediakan bekalan yang cukup buat si manja kadang kala memerlukan ibu memerah susu semasa dalam kenderaan ke tempat kerja atau semasa pulang dari kerja. Kedengarannya seperti “terdesak sangatkah” sehingga terpaksa memerah susu di dalam kereta? Kadang kala memerah susu di dalam kenderaan sangat perlu terutamanya apabila ibu terpaksa berperjalanan jauh tanpa membawa bayi. Perjalanan yang memakan masa lebih daripada 3 jam sudah tentu akan melibatkan rutin memerah dalam sela masa 3 jam itu. Sebagai contoh perjalanan daripada Alor Setah, Kedah ke Kuala Lumpur biasanya memakan masa lebih kurang 6 jam. Sudah tentu ibu perlu memerah susu sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh tersebut. Ibu-ibu boleh memilih untuk berhenti di R&R dan singgah di surau untuk memerah. Namun kadang kala situasi kurang sesuai terutamanya ketika orang ramai dan keadaan sesak. Pilihan yang boleh dilakukan ialah memerah di dalam kereta sambil berehat sebentar.

Car Power Inverter boleh digunakan bersama-sama  pam payudara elektrik apa juga jenama. Hanya sambungkan car power inverter ke lubang pencucuh rokok dalam kereta anda.

inverterS

Car Power Inverter juga boleh digunakan untuk peralatan elektrik lain seperti mengecas bateri telefon, laptop, power bank, kamera, perakam DVD dan lain-lain.

Order sekarang di www.momschoice.com.my

 

ESP Soy Protein Isolate Powder

Bismillahirrahmanirrahim….

Memperkenalkan produk ESP Shaklee yang berkhasiat untuk semua…

esp

 

Kandungan ESP Shaklee:

  • protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi
  • mengandungi kacang soya bukan GMO (Genetically modified organisms) yang bermaksud ia bukan soya yang telah diubahsuai secara genetik
  • mengandungi 22 jenis asid amino perlu termasuk 9 asid amino penting
  • mengandungi kalsium, vitamin B, zat besi, natrium, niasin, tiamin, riboflavin
  • rendah lemak,
  • rendah kolesterol
  • indeks glisemik yang rendah (mengekalkan paras gula dalam darah yang rendah)

Kebaikan ESP Shaklee:

  • Sumber protein – untuk pembentukan sel-sel baru dan membina organ dalam badan.
  • Awet Muda – membaiki kulit dan otot untuk mengembalikan keanjalan dan memulihkan kedutan, sebagai anti penuaan, mengembalikan seri wajah, mengurangkan kesan parut, pigmentasi dan mempercepatkan penyembuhan luka.
  • Memulihkan kesihatan rambut – Mengurangkan masalah rambut gugur, melambatkan proses uban, membaiki masalah kuku.
  • Mengawal keseimbangan hormon – protein juga penting untuk membina dan mengawal paras hormon dalam tubuh
  • Mencegah sel kanser – memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel badan sebelum ia mengubahsual DNA dalam sel.
  • Membekalkan tenaga – sebagai pembekal tenaga segera dan memulihkan keletihan, mengurangkan migrain, insomnia dan stress.
  • Mengekalkan tenaga – memberi tenaga berkekalan untuk kawalan berat badan dan ketika berpuasa.
  • Menambah penghasilan susu ibu – bagi ibu menyusu ia boleh meningkatkan penghasilan susu ibu, menjadikan susu ibu lebih pekat dan mengenyangkan bayi.

Aturan Pemakanan:

  • 1 sudu ESP + air suam
  • kacau dan goncang (gunakan shaker)
  • minum 2 kali sehari
  • untuk lebih sedap, boleh tambah susu pekat / susu segar / susu coklat / susu strawberri / susu Anmum / Milo / horlick / jus oren dan apa saja minuman kegemaran kecuali kopi

 ORDER SEKARANG… Klik gambar ESP untuk order

Tawaran Hebat untuk semua, hubungi:

name kad shaklee

Shaklee… always safe, always works, always green

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit

Milk Booster : Galacta Capsule

Galacta Capsule (60 capsules) – offer price RM60.00 (normal price RM75.00)

Kegunaan:

  • meningkatkan penghasilan susu ibu
  • menguatkan badan selepas melahirkan anak

Note peribadi: antara produk penambah susu ibu paling berkesan (untuk saya :))

REFER: www.momschoice.com.my

NEW PRODUCTS: AUTUMNZ BOTTLE WARMER

NEW PRODUCTS @ www.momschoice.com.my

1.  Autumnz Home & Car Bottle Warmer (RM99.90)

autumnz home & car warmer

Contents: 1 unit of warmer, 1 unit of car converter, 1 unit of heating bowl & lid

Convenient – Warms milk & baby food easily at home
Safe – Heats gently and gradually
Easy to Use – Add water and adjust the settings
Ideal for all types of feeds – For milk & baby food from the freezer, fridge or room temperature
Fits most bottles and baby food jar – wide enough to fit most bottle brands such as Avent, Tommee Tippee, MAM, Dr Browns, etc

Uses:

  • 40 °C – for warming up milk and keeping warm automatically
  • 70 °C – for warming up baby food
  • 100 °C – for sterilising feeding accessories (e.g. feeding spoons, teethers, teats, screw rings)

2. Autumnz Home Bottle Warmer (RM79.90)

autumnz home warmer

Contents: 1 unit of warmer, 1 unit of heating bowl & lid

Convenient – Warms milk & baby food easily at home
Safe – Heats gently and gradually
Easy to Use – Add water and adjust the settings
Ideal for all types of feeds – For milk & baby food from the freezer, fridge or room temperature
Fits most bottles and baby food jar – wide enough to fit most bottle brands such as Avent, Tommee Tippee, MAM, Dr Browns, etc

Uses:

  • 40 °C – for warming up milk and keeping warm automatically
  • 70 °C – for warming up baby food
  • 100 °C – for sterilising feeding accessories (e.g. feeding spoons, teethers, teats, screw rings)

BUY NOW…….. @ www.momschoice.com.my

 

Selamat Datang
Selamat Datang ke laman blog Mom's Choice. Semoga bakal ibu (dan bapa) mendapat manfaat daripada pengkongsian ilmu berkaitan Penyusuan Ibu dalam laman ini.
Takwim
April 2017
M T W T F S S
« Jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Tags