Posts Tagged ‘produk kebersihan’

Shaklee… barangan pencuci rumah

Assalam’alaikum,

Home Care

Home Care

Home Care Get Clean~ barangan pencuci untuk kediaman anda…
1. Fresh Laundry (Powder) untuk cucian pakaian yg ekstra bersih
2. Soft Fabric melembut dan menyegarkan pakaian, mengurangkan kedutan dan kesan statik pada kain
3. Hand Dish Wash sangat berkesan membersihkan kesan minyak yg degil pada pinggan mangkuk dan peralatan memasak
4. Basic H2 berkesan untuk menghilangkan kekotoran pada semua permukaan ~lantai, dinding, cermin, meja, dsb. berkesan menanggalkan kotoran berminyak.
5. botol semburan untuk Basic H2 (hanya disertakan jika membeli full set ini)


Keistimewaan Home Care Get Clean:
~tanpa toksik, selamat untuk seluruh penghuni rumah, selamat untuk bumi
~menjimatkan… guna sedikit sahaja untuk hasil yang mengagumkan
~safe clean…green clean…powerful clean…smart clean…

Nota peribadi:

1. saya sangat suka semua produk ni… sebab guna 3-4 bulan tak habis-habis lagi memang menjimatkan. Fresh Laundry ni saya dah guna 3 bulan baru habis 3/4 je….walaupun saya membasuh baju sebakul ni setiap hari, selalunya 2-3 bakul, extra banyak apabila hari sekolah dgn baju sekolah, baju kerja dll.  Soft fabric tu dah guna 5 bulan.

fabric

2. Basic H2 adalah produk pencuci pelbagai guna…. boleh cuci tingkap, karpet yg ada kesan dakwat, minuman tumpah, dinding diconteng dll, dapur yg berminyak lepas memasak, meja makan, meja kerja, skrin TV, komputer, lantai, bilik air, tandas… pendek kata semua kerja mencuci boleh selesai. Tak perlu beli pelbagai pencuci utk kegunaan yg berlainan.

basic h

3. Hand Dish Wash… pencuci pinggan mangkuk yg superb… paling suka sebab ia mencuci minyak/lemak dgn sangat berkesan. Contoh yg paling biasa.. kesan minyak memanggang daging terutama daging kambing memang susah nak bersihkan lemaknya yang tertinggal di permukaan pemanggang ajaibku. Tapi dgn pencuci ni senang kerja….kesan minyak dibersihkan dengan mudah. Guna sedikit saja… kesannya amat besar.

hand dish wash

Belum cuba belum tahu…sudah guna jatuh cintalah daku… hehe

Klik gambar di atas untuk order..brang akan sampai terus ke rumah anda…

Atau hubungi saya untuk dapat ‘lebih nilai’…untuk kita-kita aje…

Biz card rear

Selamat Datang
Selamat Datang ke laman blog Mom's Choice. Semoga bakal ibu (dan bapa) mendapat manfaat daripada pengkongsian ilmu berkaitan Penyusuan Ibu dalam laman ini.
Takwim
June 2017
M T W T F S S
« Jun    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Tags